НИКОГА НЕ Е КЪСНО ДА СЕ ПОГРИЖИШ ЗА СЕБЕ СИ!

 

 
Рейтинг: 3.00
(79)
Добре дошли!
Нежно лице!
Изваяно тяло!
Красива коса!
Изящни пръсти!
ФОТОEПИЛАЦИЯ NEW !
За всеки по нещо!
Съвети за студените месеци!


Къде сме ние! Картички

За всеки по нещо!
НАСИЛИЕТО! - ДО КОГА??
19.01.10 12:14
Домашното насилие е сериозен проблем, който може да възникне във всяка културна и обществена група. Навсякъде по света домашното насилие има унищожителни ефекти върху физическото, психологическото, емоционалното и финансовото благосъстояние на жени, деца, семейства и обществени групи. Изследванията сочат, че между ¼ и ½ от всички жени са малтретирани от интимните си партньори и че между 40 и 70% от убийствата на жени са извършени от техните интимни партньори. Въпреки известни вариации в статистическите данни, жените са жертви в 95% от докладваните случаи на насилие между партньорите.

  Физическо и духовно израстване!!!
20.01.10 10:02

Какво не харесваме в себе си?
18.01.10 17:01

Децата и насилието в интернет!
22.01.10 10:19
Децата могат лесно да попаднат на игри или материали съдържащи насилие, сайтове пропагандиращи насилие или расизъм, порно сайтове ако не поставите някаква филтрираща програма на компютъра си. Потребителите на интернет искат най-лошите сайтове (за самоубийства, правене на бомби, подтикващи към омраза или расистки) да бъдат блокирани или свалени, но това все още не се случва!

Минералите – важни за организма!
20.01.10 11:20

ПСИХОГЕННИ ХРАНИТЕЛНИ РАЗСТРОЙСТВА!
17.01.10 15:10
Нарушенията на храненето и дискусията за техните възможни причини имат запазено място в съзнанието на обществеността и медиите. Анорексията и булимията се интерпретират предимно като “странични ефекти” на обществото на преуспяващите, което налага непосилни критерии на засегнатите, по правило млади жени, с лавината от професионални и лични задължения и догматичния идеал за стройна фигура. Независимо от това критично отношение на медиите, списанията за жени продължават да пропагандират диети и да рекламират диетични продукти. Разпънати между свръхизобилието от хранителни продукти, от една страна, и рецептите за отслабване от друга, младите жени все по-трудно успяват да запазят “естественото” си – както и да се разбира то – или поне неизкривено, отношение към храненето. На този фон съществува значителна сива зона между “все още нормалните” проблеми с храненето и медицински изразените хранителни нарушения.

 начало 1 . 2 край 

0.1059